debil.hu: Ha ez nem elég debil, rakd fel magad!

Jogi nyilatkozat

1. Az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget az oldalon megjelenő bejegyzésekért, tartalomért de kifogás esetén minden tőle telhetőt megtesz a mások számára sértő, illetlen tartalmak eltávolítására!

2. Amennyiben bárkinek tudomása van arról, hogy az oldalon található tartalmak valamelyike sérti a saját vagy más személyiségi jogait vagy törvénybe ütközik, akkor megfelelően alátámasztott írásbeli indoklás megküldésével a kifogásolt tartalmat az oldal tulajdonosa eltávolítja.

3. A Tartalmak letöltéséért az oldal tulajdonosa pénzdíjat nem szed.

4. Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetében – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.

5. A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése de a tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

6. Tilos a honlap tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.

7. Tilos a honlap tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt kereskedelmi céllal terjeszteni.

8. A honlap szerkesztője mindent megtesz azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

9. E honlapra mutató linkek elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A debil.hu weboldal tulajdonosa, fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezéséről az alábbi címen kérek bejelentést: [email protected]

10. Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak. Ha további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, és annak lehetőségéről, hogy a vállalatok ne használhassák fel az információkat, kérjük, kattintson ide. (Google)

11. A debil.hu oldalán fellelhető címek mögött és a beépülő oldalakon valamint a hivatkozásokban megjelenő tartalmak a partner oldalak kizárólagos tulajdonát képezik.
A debil.hu nem vállal felelősséget a címekben, a beépülő oldalak és a partnerek oldalain megjelenő információk valóságtartalmáért.
A debil.hu nem vállal felelősséget semmilyen kárért, ami a weboldal használatából közvetve vagy közvetlenül származik.
A debil.hu honlapjáról megnyitható linkek elérhetősége és tartalma teljes mértékben kívül esik az ellenőrzési lehetőségeinken ezért ezzel kapcsolatban a debil.hu semmilyen felelősséget nem vállal.

Amennyiben nem ért egyet a debil.hu jelen jognyilatkozatával, kérjük ne használja szolgáltatásainkat.

Vonatkozó törvények: A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelnie a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogokról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A szerkesztő engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.